Våra tjänster

Med oss på Frigga Bygg kan du få hjälp med helhetslösningar inom alla områden. Vi har erfarenhet av att bygga nytt från grunden såväl som att renovera. I de fall där det behövs har vi dessutom samarbeten med målare, rörläggare, elektriker, plåtslagare och plattsättare. Med andra ord kan du förvänta dig ett professionellt arbete oavsett uppdrag.

Bygg och snickeri

Vill du ha en inglasad altan att dricka vin med sällskap på under sena höstkvällar? Vill du renovera upp ditt nyköpta rustika fritidshus eller kanske du bara är less på att skrapa bilrutorna och vill ha ett garage? Oavsett vilka bygg- och snickeriönskemål du har så kan vi hjälpa dig att nå fram hela vägen. Vi bygger nytt från grunden såväl som bygger om och renoverar upp.

Badrum

Ett badrum kan se ut på många olika sätt. Det kan vara allt från något mer funktionellt och litet till ett stort och lyxigt hemma-spa. Vi är experter på badrum och hjälper dig ta fram det badrum som passar dina önskemål.

Kök

Vi vet hur viktigt det är att ha ett kök man trivs i. Ett fräscht och funktionellt kök gör det roligare att laga mat och även umgås i med nära och kära. Vi ser till att du får just ditt drömkök utifrån dina behov.